Huiswerkbegeleiding

Hoewel het huiswerkbeleid op het Ichthus Lyceum erop is gericht dat leerlingen zelfstandig hun huiswerk zouden moeten kunnen maken, blijken sommige leerlingen zich thuis daar niet toe te kunnen zetten. Voor leerlingen en ouders die het prettig vinden dat huiswerk onder begeleiding wordt gemaakt en gecontroleerd biedt het Ichthus Lyceum in samenwerking met Study Consultancy uit Velserbroek speciale huiswerkbegeleiding aan.

Onder verantwoordelijkheid en met docenten van Study Consultancy worden leerlingen intensief begeleid bij het maken van huiswerk. Naar keuze kunnen leerlingen voor de huiswerkbegeleiding terecht in Velserbroek (Wagenmakerstraat) of in het Tata Steel Stadion (SC Telstar) in Velsen Zuid.

Door de samenwerking tussen het Ichthus Lyceum en Study Consultancy kan de huiswerkbegeleiding worden aangeboden met een korting van 15% op het reguliere tarief. Alle leerlingen ontvangen aan het begin van het schooljaar informatie over de huiswerkbegeleiding. Aanvullende informatie is te vinden op www.studyconsultancy.nl

Nader kennismaken met Study Consultancy? 25-09-2012

In deze brief stelt Study Consultancy zich aan het Ichthus voor. Hierin vindt u ook de tarieven en de voorwaarden.