Beste (bijna) oud-leerling van het Ichthus Lyceum,

In het schooljaar 2020-2021 begint voor jou een nieuwe fase in je leven. Je gaat studeren aan een HBO of universiteit, of je hebt besloten een tussenjaar te nemen. Wat je ook gaat doen, we wensen je nu al heel veel succes en plezier hierbij.

Natuurlijk hopen we met elkaar dat we vanaf eind augustus alle leerlingen weer mogen verwelkomen in ons gebouw en dat we de 1,5 meter-school achter ons kunnen laten. Dat weten we echter nu nog niet.

Je hebt zelf ervaren hoe het is om invulling te geven aan het afstandsonderwijs. Velen van jullie hebben dat prima gedaan, maar dat geldt niet voor iedereen. We hebben straks genoeg leerlingen in huis die wél bevorderd zijn naar het volgende leerjaar, maar ook het dringende advies hebben gekregen om aan een of enkele vakken extra aandacht te schenken en opgelopen achterstanden weg te werken. Wij willen deze groep leerlingen graag helpen en daar kan jij een rol in spelen.

Wie zoeken wij?

  • Studenten/oud-leerlingen die heel goed zijn in een of meer vakken en het talent bezitten, of willen ontwikkelen, deze kennis over te dragen aan anderen. Dat kan 1 leerling zijn, maar ook een groepje van maximaal 4 leerlingen.
  • De bijlessen worden op school gegeven op een tijdstip dat beide partijen uitkomt.

Wat bieden we?

  • Voor een bijles krijg je € 10,– per 40 minuten.
  • Voordat je start, krijg je in een bijeenkomst hier op school uitleg en tips over je takenpakket.
  • Als je bijles geeft, krijg je didactisch advies om je vaardigheden te ontwikkelen.

Geïnteresseerd?

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: m.elsinga@ichthuslyceum.nl.

Na je aanmelding word je uitgenodigd voor een kort sollicitatiegesprek.

Wij wensen je een mooie zomer en wie weet tot in het nieuwe schooljaar!