Kennismakingsmiddagen

Kennismakingsmiddagen groep 8

Als je in groep 8 zit, ben je vast al aan nadenken over welke middelbare school je wilt gaan kiezen. Misschien wil je dan ook alvast een keertje komen kijken.

Sommige basisscholen komen al bij ons langs. Voor leerlingen van groep 8, waarbij dat niet zo is, organiseren we kennismakingslessen na schooltijd. In een leuk programma kun je ervaren hoe het is om op het Ichthus te zitten en de sfeer op onze school te proeven. Voor alle leerlingen in groep 8 organiseren we ook masterclasses Podiumkunsten, Technasium, Sport en Gymnasium.

Kennismakingslessen

Je krijgt een kort middagprogramma, waar je een idee krijgt van de vakken en we laten je de school zien. We organiseren deze lessen op enkele woensdagen (om 13.30 uur en 15.30 uur) en vrijdagen (om 15.30 uur)

Masterclasses

Om echt te ervaren hoe het er op het Ichthus aan toe gaat kun je je ook inschrijven voor masterclasses Podiumkunsten, Technasium, Sport en Gymnasium. Hierin kun je uitgebreid kennismaken met deze activiteiten van de school.

De kennismakingslessen en masterclasses zijn alleen bedoeld voor leerlingen uit groep 8. Voor leerlingen uit groep 7 volgt later dit jaar een speciaal programma.

In het menu hieronder kun je terugvinden welke middagen beschikbaar zijn. Je krijgt van tevoren een mail met een uitnodiging en alle informatie.
Let op: na het verzenden van het formulier ontvang je geen bevestiging.

Graag tot ziens op één van de middagen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen omtrent de Open Dag, kennismakingslessen en dergelijke?

Meld u aan voor de nieuwsbrief.