Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen omtrent de Open Dag, kennismakingslessen en dergelijke? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden kennismakingslessen groep 8

De kennismakingslessen voor leerlingen uit groep 8 starten eind september. Naast de algemene kennismakingslessen worden er themamiddagen en workshops aangeboden. Van de workshops worden de data later bekend gemaakt. Houd daarvoor deze pagina in de gaten.

Deze inschrijving is enkel bedoeld voor leerlingen uit groep 8. In mei en juni zijn er kennismakingslessen voor groep 7.

De ontvangst van de woensdagmiddag is 13.30 uur of 15.30 uur en op vrijdagmiddag alleen om 15.30 uur (vanwege de organisatie kunt u geen voorkeurstijd opgeven).

Zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult in het aanmeldformulier! Na inschrijving ontvangt u direct een bevestigingsmail. Deze kan terecht komen in de ongewenste mail, dus controleer dit goed. De uitnodiging met alle informatie ontvangt u ruim van tevoren per mail.