Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen omtrent de Open Dag, kennismakingslessen en dergelijke? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden kennismakingslessen groep 8

De kennismakingslessen voor leerlingen uit groep 8 starten eind september. Naast de algemene kennismakingslessen worden er masterclasses aangeboden. De inschrijving voor de masterclasses vind je hier.

Deze inschrijving voor kennismakingslessen is enkel bedoeld voor leerlingen uit groep 8. In mei en juni zijn er kennismakingslessen voor groep 7.

De ontvangst van de woensdagmiddag is 13.30 uur of 15.30 uur en op vrijdagmiddag alleen om 15.30 uur (vanwege de organisatie kunt u geen voorkeurstijd opgeven). De middag is alleen bedoeld voor leerlingen.

Zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult in het aanmeldformulier! Na inschrijving ontvangt u direct een bevestigingsmail. Deze kan terecht komen in de ongewenste mail, dus controleer dit goed. De uitnodiging met alle informatie ontvangt u ruim van tevoren per mail.

Woensdag 29 september (vol)
Vrijdag 1 oktober (vol)
Woensdag 10 november (vol)
Vrijdag 12 november (vol)