Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen omtrent de Open Dag, kennismakingslessen en dergelijke? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden kennismakingslessen

De extra kennismakingslessen op woensdagmiddag zijn bedoeld voor leerlingen van groep 8. Voor leerlingen van groep 7 wordt er later in het schooljaar een aparte middag georganiseerd. Er zijn algemene middagen en themamiddagen: Gymnasium, Technasium en Podiumkunsten. De kennismakingslessen op woensdagmiddag zijn (onder voorbehoud) van 14 – 16 uur. De uitnodiging met alle informatie ontvang je ongeveer een week van tevoren per mail. Zorg ervoor dat je het juiste mailadres invult in het aanmeldformulier!

16 december 14.00 uur Algemene kennismakingslessen (online - 3 februari - informatie volgt)
6 januari 14.00 uur Algemene kennismakingslessen (online - 3 februari - informatie volgt)
13 januari 14.00 uur Technasiummiddag (online - 10 februari - informatie volgt)
27 januari 14.00 uur Gymnasiummiddag (online - informatie volgt)