Online Open dag 29 januari 2022

Op zaterdag 29 januari is het zover: Het Ichthus Online Open Dag Event! Natuurlijk zouden we jullie het allerliefst live bij ons op school ontvangen. Helaas gaat dat niet lukken, maar met het Ichthus Online Open Dag Event zul jij de positieve vibe van het Ichthus Lyceum zeker gaan ervaren! We hebben een superleuk programma voor je in petto waarin we je alle mooie dingen die onze school te bieden heeft gaan laten zien en voelen. Het Technasium, de musicalgroep, onze fitnesszaal en noem maar op. Wat zou jíj graag willen zien tijdens ons Ichthus Online Event? Klik hier om een reactie achter te laten!

Omdat we heel graag willen weten of jij ook van de partij zult zijn, kun je je hieronder aanmelden voor ons Online Event. Laat je gegevens achter en dan maken we er samen met jou een topdag van op 29 januari!

De gezamenlijke VO-besturen in de regio Zuid-Kennemerland hebben, op grond van de situatie met betrekking tot het coronavirus, het besluit moeten nemen de aanstaande Open Dagen voor toekomstige brugklasleerlingen en hun ouders alléén digitaal te organiseren.

De in het Brugboek reeds gecommuniceerde data voor de Open Dagen blijven hiervoor gehandhaafd. Alle scholen in Zuid-Kennemerland communiceren via de eigen website op welke wijze deelname aan de digitale Open Dag mogelijk is.

De schoolbesturen betreuren het ten zeerste dat ze vanwege de coronasituatie tot dit besluit hebben moeten komen. Hiermee wordt echter de lijn gevolgd die landelijk is overeengekomen in VO-raad verband waarbij het ministerie van OCW en het kabinet deze maatregel van ons vraagt.

Wij achten het zorgvuldig dit besluit eensluidend te nemen en u hierover tijdig te informeren. Wij hopen op uw begrip en zijn ervan overtuigd dat de scholen alles in het werk stellen goede en informatieve digitale Open Dagen te organiseren.

Ontdek de school

Ontdek de vakken