Open Dag en informatieavond

Onder voorbehoud van de ontwikkelingen op Covid-gebied. Houd deze website in de gaten of blijf op de hoogte door in te schrijven op de nieuwsbrief voor groep 8.

Open Dag op zaterdag 13 februari van 09.30 tot 13.30

Onze open dag is op zaterdag 13 februari van 09.30 uur tot 13.30 uur. Kom gezellig langs en proef de sfeer van de school.

Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving van de school; er zijn parkeerwachters aanwezig om dit te begeleiden. De school is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken, station Driehuis ligt naast onze voordeur!

Informatieavond voor ouders op donderdag 28 januari om 19.30 uur

Speciaal voor ouders en verzorgers van groep 8 leerlingen houden we een informatieavond over onze school. We geven uitgebreide informatie over het onderwijs op het Ichthus Lyceum, de leerlingbegeleiding en het mentoraat. Ook wordt ons Technasium toegelicht. Daarnaast is er de gelegenheid om vragen te stellen aan de brugklasmentoren, het zorgteam en/of de coördinator van de brugklassen.

Vanaf 19.15 bent u van harte welkom voor koffie of thee in onze kantine. Om 19.30 uur start de avond in de theaterzaal. U hoeft zich niet vooraf op te geven voor deze avond.
Er is parkeergelegenheid in de directe omgeving van de school; er zijn parkeerwachters aanwezig om dit te begeleiden. De school is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken, station Driehuis ligt naast de deur.

Kijk voor meer informatie op onze speciale groep 8 pagina!